Cover von Das Tibet-Kochbuch opens in new tab

Das Tibet-Kochbuch

traditionelle Rezepte aus dem Himalaya
Author: Search for this author Kleeman, Julie (author); Jampa, Yeshi (author)
Statement of Responsibility: Julie Kleeman, Yeshi Jampa ; Übersetzung: Martina Fischer
Year: 2022
Publisher: München, riva
Media group: Sachbuch
not available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 215 Tib / 2. Obergeschoss Status: borrowed Due date: 5/11/2024 Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01875416 Shelfmark: Xeo 215 Tib

Content

Die tibetische Küche ist mehr als ranziger Buttertee und Tsampa - das beweist dieses liebevoll zusammengestellte Kochbuch mit Rezepten für Frühstück, kalte Gerichte, Reis, Nudeln, Suppen & Eintöpfe, Teigtaschen, Brot, Soßen, Dips und Süßes. Mit vielen Fotos und persönlichen Geschichten der Autoren.

Reviews

Details

Author: Search for this author Kleeman, Julie (author); Jampa, Yeshi (author)
Statement of Responsibility: Julie Kleeman, Yeshi Jampa ; Übersetzung: Martina Fischer
Year: 2022
Publisher: München, riva
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 215 Tibet
Search for this subject type
ISBN: 9783742320575
Description: 1. Auflage, 254 Seiten, Illustrationen
Tags: Kochen; Sachbuch; Tibet
Participating parties: Search for this character Fischer, Martina (translator)
Language: Deutsch
Original title: Taste Tibet
Media group: Sachbuch