Cover von #Römertopf opens in new tab

#Römertopf

Fleich, Geflügel, Wild : der Klassiker neu interpretiert
Author: Search for this author Bey, Dirk (author); Seidel, Olaf (author)
Statement of Responsibility: Dirk Bey & Olaf Seidel
Medium identifier: SB X
Year: 2021
Publisher: Königswinter, HEEL
Media group: Sachbuch
not available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 28 Bey / 2. Obergeschoss Status: borrowed Due date: 4/26/2024 Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01843118 Shelfmark: Xeo 28 Bey

Content

Fünfzig Rezepte zu Schwein, Rind, Lamm, Geflügel und Wild, alle zubereitet im Römertopf, sowie fünf Rezepte für Beilagen stellen die beiden Mitglieder des Deutschen Grillmeister-Teams vor.

Reviews

Details

Author: Search for this author Bey, Dirk (author); Seidel, Olaf (author)
Statement of Responsibility: Dirk Bey & Olaf Seidel
Medium identifier: SB X
Year: 2021
Publisher: Königswinter, HEEL
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 28
Search for this subject type
ISBN: 9783966641876
Description: 127 Seiten, Illustrationen
Tags: Kochen; Römertopf; Sachbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Media group: Sachbuch