Cover von Fondues opens in new tab

Fondues

fein aufgegabelt
Author: Search for this author Dusy, Tanja
Statement of Responsibility: Tanja Dusy
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Series: GU Küchenratgeber
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 28 Dus / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01522266 Shelfmark: Xeo 28 Dus

Content

Reich illustrierte Sammlung mit Rezepten für verschiedene Fondue-Arten: mit Käse, mit Fett oder Brühe, dazu Vorschläge für Beilagen und Saucen.

Reviews

Details

Author: Search for this author Dusy, Tanja
Statement of Responsibility: Tanja Dusy
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 28
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8338-4120-0
Description: 1. Aufl., 64 S. : überw. Ill.
Series: GU Küchenratgeber
Tags: Fondue; Kochen
Search for this character
Media group: Sachbuch