Cover von Grill-Beilagen opens in new tab

Grill-Beilagen

Salate, Saucen, Dips & mehr ; 100 Rezepte, die dem Fleisch die Show stehlen
Author: Search for this author Söderström, Lena (author)
Statement of Responsibility: Text und Styling: Lena Söderström ; Fotos: Eva Hildén ; Übersetzung aus dem Schwedischen: Sabine Blocher
Medium identifier: SB X
Year: 2022
Publisher: München, Christian
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 26 Soe / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01918694 Shelfmark: Xeo 26 Soe

Content

Die 100 Rezepte für Beilagen zu einem Grillabend reichen von Salat, Dressing, Dip und Broten bis hin zu Desserts.

Reviews

Details

Author: Search for this author Söderström, Lena (author)
Statement of Responsibility: Text und Styling: Lena Söderström ; Fotos: Eva Hildén ; Übersetzung aus dem Schwedischen: Sabine Blocher
Medium identifier: SB X
Year: 2022
Publisher: München, Christian
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 26
Search for this subject type
ISBN: 9783959616720
Description: 125 Seiten, Illustrationen
Tags: Grill-Beilagen; Kochen; Sachbuch
Participating parties: Search for this character Hildén, Eva (illustrator); Blocher, Sabine (translator)
Language: Deutsch
Original title: Det godaste till grillat
Media group: Sachbuch