Cover von La cucina verde opens in new tab

La cucina verde

die schönsten italienischen Gemüserezepte
Author: Search for this author Bernasconi, Carlo; Bertonasco, Larissa
Statement of Responsibility: Carlo Bernasconi ; Larissa Bertonasco
Medium identifier: SB X
Year: 2010
Publisher: Berlin, Jacoby & Stuart
Media group: Sachbuch
not available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 222 Ber / 2. Obergeschoss Status: borrowed Due date: 10/14/2022 Reservations: 1 Media group: Sachbuch Barcode: 01268836 Shelfmark: Xeo 222 Ber

Content

120 vegetarische Rezepte zu 18 Gemüsesorten quer durch den italienischen Gemüsegarten - Gerichte mit Artischocken, grünen Bohnen, Brokkoli und Blumenkohl, Spinat, Zucchini, Fenchel, Erbsen, Spargel, Mais, Pilzen, Kürbis, Karotten, Paprika, Tomaten, Zwiebeln, Radicchio, Auberginen und Kartoffeln.

Reviews

Details

Author: Search for this author Bernasconi, Carlo; Bertonasco, Larissa
Statement of Responsibility: Carlo Bernasconi ; Larissa Bertonasco
Medium identifier: SB X
Year: 2010
Publisher: Berlin, Jacoby & Stuart
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 222, Xeo 252
Search for this subject type
ISBN: 978-3-941087-79-8
Description: 4. Aufl., 188 S. : zahlr. Ill.
Tags: Gemüse, Italien, Kochen, Kochrezept
Search for this character
Media group: Sachbuch