Cover von Amerikanisch backen opens in new tab

Amerikanisch backen

von New York Cheesecake bis Waffle Pops
Author: Search for this author Kuhlmann, Christine (author)
Statement of Responsibility: Christine Kuhlmann
Medium identifier: SB X
Year: 2022
Publisher: Igling, Edition Michael Fischer
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 242 Kuh / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01887310 Shelfmark: Xeo 242 Kuh

Content

Das hier vorgestellte amerikanische Gebäck ist optisch meist auffällig verziert und gleichzeitig nichts für die schlanke Linie. Unter den süßen oder salzigen Ideen finden sich Klassiker, wie New York Cheesecake, aber auch neue Trends, wie Cruffins ("Croissant trifft Muffin").

Reviews

Details

Author: Search for this author Kuhlmann, Christine (author)
Statement of Responsibility: Christine Kuhlmann
Medium identifier: SB X
Year: 2022
Publisher: Igling, Edition Michael Fischer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 242
Search for this subject type
ISBN: 9783745909586
Description: 1. Auflage, 159 Seiten, Illustrationen
Tags: Amerikanische Küche; Backen; Sachbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Media group: Sachbuch