Cover von Im Schmankerlhimmel opens in new tab

Im Schmankerlhimmel

die Geschichte der bayerischen Küche
Author: Search for this author Appel, Michael (author)
Statement of Responsibility: Michael Appel
Medium identifier: SB X
Year: 2024
Publisher: Regensburg, Verlag Friedrich Pustet
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo App / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01969276 Shelfmark: Xeo App

Content

Seit 1.500 Jahren kochen sich die Bayern in ihren Schmankerlhimmel - die Geschichte der bayerischen Kulinarik steckt dabei voller Überraschungen. Dieses Buch erzählt viele unglaubliche Geschichten übers Kochen, Genießen, Essen und Trinken

Reviews

Details

Author: Search for this author Appel, Michael (author)
Statement of Responsibility: Michael Appel
Medium identifier: SB X
Year: 2024
Publisher: Regensburg, Verlag Friedrich Pustet
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo
Search for this subject type
ISBN: 9783791734729
Description: 1. Auflage, 224 Seiten
Tags: Bayerische Küche; Geschichte; Sachbuch
Search for this character
Language: Deutsch
Media group: Sachbuch