Cover von Richtig scharf kochen opens in new tab

Richtig scharf kochen

100 heiße Rezepte
Author: Search for this author Wagner, Peter
Statement of Responsibility: Peter Wagner
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: Berlin, Stiftung Warentest
Series: Test
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 229 Wag / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01496499 Shelfmark: Xeo 229 Wag

Content

Scharfe Küche für feine Zungen bietet diese Rezeptsammlung. Dabei kommen neben Chilli und Pfeffer auch andere "Scharfmacher" zum Einsatz.

Reviews

Details

Author: Search for this author Wagner, Peter
Statement of Responsibility: Peter Wagner
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: Berlin, Stiftung Warentest
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 229
Search for this subject type
ISBN: 978-3-86851-404-9
Description: 223 S. : überw. Ill., Kt.
Series: Test
Tags: Gewürz; Kochen
Search for this character
Media group: Sachbuch