Cover von Bakery opens in new tab

Bakery

das neue Backen
Search for this author
Medium identifier: SB C
Year: 2015
Publisher: Hamburg, Heinrich Bauer
Series: Lecker special; 2015/01
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 242 Lec / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01502404 Shelfmark: Xeo 242 Lec

Content

58 neue Rezepte hat die Redaktion in ihrer Küche erdacht, erprobt und verfeinert. Darunter die saftigsten Gugelhupf-Ideen seit gegugelt wird– von Orange-Baiser über Karamellguss bis Kirsch-Mascarpone-Füllung.
 

Reviews

Details

Search for this author
Medium identifier: SB C
Year: 2015
Publisher: Hamburg, Heinrich Bauer
Works included: How to do Donuts, Willkommen in der Karamell-Fabrik
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 242
Search for this subject type
ISBN: 4-19-785040-5
Description: 122 S. : überw. Ill.
Series: Lecker special; 2015/01
Tags: Backen; Kuchen
Search for this character
Media group: Sachbuch