Cover von Süßigkeiten selbst gemacht opens in new tab

Süßigkeiten selbst gemacht

Author: Search for this author Casparek, Petra; Spehr, Kerstin
Statement of Responsibility: Petra Casparek ; Kerstin Spehr. Fotos: Jana Liebenstein
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 232 Cas / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01486445 Shelfmark: Xeo 232 Cas

Content

Attraktive Sammlung mit über 75 Rezepten für die Zubereitung von Bonbons, Marzipan, Gelees und anderen Süßigkeiten mit Schokolade, Früchten oder Nüssen. Vom Anfänger bis zum geübten Hobbykoch: Hier kann jeder Leckereien zum Sich-selbst-Verwöhnen oder zum Verschenken herstellen.

Reviews

Details

Author: Search for this author Casparek, Petra; Spehr, Kerstin
Statement of Responsibility: Petra Casparek ; Kerstin Spehr. Fotos: Jana Liebenstein
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 232
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8338-4004-3
Description: 1. Aufl., 126 S. : überw. Ill.
Tags: Backen; Kochen; Süßigkeit
Participating parties: Search for this character Liebenstein, Jana
Media group: Sachbuch