Cover von Das große Nudelbuch opens in new tab

Das große Nudelbuch

die 125 besten Rezepte aus aller Welt
Author: Search for this author Dickhaut, Sebastian (author)
Statement of Responsibility: Sebastian Dickhaut
Medium identifier: SB X
Year: 2018
Publisher: München, Bassermann
Media group: Sachbuch
not available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 224 Dic / 2. Obergeschoss Status: borrowed Due date: 5/13/2024 Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01685916 Shelfmark: Xeo 224 Dic

Content

Das Buch bietet eine ausgewogene Mischung aus klassischen und modernen Nudelrezepten, darunter auch viel Internationales. Zahlreiche Tipps und einige Grundrezepte ergänzen die ansprechend bebilderten Speisen.

Reviews

Details

Author: Search for this author Dickhaut, Sebastian (author)
Statement of Responsibility: Sebastian Dickhaut
Medium identifier: SB X
Year: 2018
Publisher: München, Bassermann
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 224
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8094-3852-6
Description: 1. Auflage der genehmigten Sonderauflage, 240 Seiten, Illustrationen
Tags: Kochen; Nudeln
Search for this character
Language: Deutsch
Media group: Sachbuch