Cover von Vegan kochen opens in new tab

Vegan kochen

so klappt die Umstellung ; 200 Rezepte und ausführliche Liste veganer Alternativen
Author: Search for this author Steen, Celine; Newman, Joni Marie
Statement of Responsibility: Celine Steen ; Joni Marie Newman
Medium identifier: SB X
Year: 2012
Publisher: München, Dorling Kindersley
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 252 Stee / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01409987 Shelfmark: Xeo 252 Stee

Content

Der neueste Trend ist der völlige Verzicht auf Nahrungsmittel tierischen Ursprungs in jeder Form. In 5 Kapiteln werden bewährte Alternativen für Milchprodukte, Eier, Fleisch und Fisch, Nebenprodukte wie Honig und Gelatine und Gluten, Soja, raffinierten Zucker und Fette (auch Allergiker werden berücksichtigt) geboten.

Reviews

Details

Author: Search for this author Steen, Celine; Newman, Joni Marie
Statement of Responsibility: Celine Steen ; Joni Marie Newman
Medium identifier: SB X
Year: 2012
Publisher: München, Dorling Kindersley
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 252
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8310-2115-4
Description: 272 S. : zahlr. Ill.
Tags: Kochen; Vegane Kost
Participating parties: Search for this character Walter, Martina
Language: Deutsch
Original title: The complete guide to vegan food substitutions
Media group: Sachbuch