Cover von Basic cooking 2 opens in new tab

Basic cooking 2

alles, was ich jetzt zum guten Kaufen, Kochen und Essen brauche
Author: Search for this author Sälzer, Sabine; Dickhaut, Sebastian
Statement of Responsibility: Sabine Sälzer ; Sebastian Dickhaut
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 2 Sae / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01522273 Shelfmark: Xeo 2 Sae

Content

Das 2. Kochbuch aus der Basic-Reihe für Köche mit Grundkenntnissen.

Reviews

Details

Author: Search for this author Sälzer, Sabine; Dickhaut, Sebastian
Statement of Responsibility: Sabine Sälzer ; Sebastian Dickhaut
Medium identifier: SB X
Year: 2014
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 2
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8338-4256-6
Description: 1. Aufl., 168 S. : zahlr. Ill.
Tags: Kochen, Kochrezept
Search for this character
Media group: Sachbuch