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Fermentieren

von Kefir bis Sauerkraut
Author: Search for this author Elabd, Adam (author)
Statement of Responsibility: Adam Elabd ; Übersetzung: Annerose Sieck
Medium identifier: SB X
Year: 2016
Publisher: München, Dorling Kindersley
Media group: Sachbuch
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Locations: Xeo 4 Ela / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01542202 Shelfmark: Xeo 4 Ela

Content

Über 50 Rezepte und die dazu gehörende Theorie, um aus Grundnahrungsmitteln (Gemüse, Milchprodukte, Hülsenfrüchte und Getreide) durch Fermentation Sauerkraut, Kefir, Ingwerbier, Essig und vieles andere selber herzustellen.

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Details

Author: Search for this author Elabd, Adam (author)
Statement of Responsibility: Adam Elabd ; Übersetzung: Annerose Sieck
Medium identifier: SB X
Year: 2016
Publisher: München, Dorling Kindersley
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Classification: Search for this systematic Xeo 4
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ISBN: 978-3-8310-2945-7
Description: 160 Seiten, Illustrationen
Tags: Fermentation; Vorratshaltung
Participating parties: Search for this character Sieck, Annerose (translator)
Language: Deutsch
Original title: Fermenting food - step by step
Media group: Sachbuch