Cover von Feine Braten opens in new tab

Feine Braten

Große und kleine Stücke zart und saftig
Author: Search for this author Proebst, Margit
Statement of Responsibility: Margit Proebst
Medium identifier: SB X
Year: 2009
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 220 Pro / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01241020 Shelfmark: Xeo 220 Pro

Content

Bildkochbuch mit rund 60 leckeren Rezepten für Braten vom Schwein, Rind, Geflügel und Wild. Jeweils mit ganzseitigem Foodfoto und Empfehlungen für Getränke, Beilagen sowie Tipps für das Garen mit Niedrigtemperatur.

Reviews

Details

Author: Search for this author Proebst, Margit
Statement of Responsibility: Margit Proebst
Medium identifier: SB X
Year: 2009
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 220
Search for this subject type
ISBN: 978-3-8338-1736-6
Description: 1. Aufl., 144 S. : überw. Ill.
Tags: Braten; Kochen
Participating parties: Search for this character Görlach, Martina
Media group: Sachbuch