Cover von Türkei opens in new tab

Türkei

kochen und verwöhnen mit Originalrezepten
Author: Search for this author Casparek-Türkkan, Erika; Görlach, Martina
Statement of Responsibility: Rezepte und Text: Erika Casparek-Türkkan. Foodfotos: Martina Görlach
Medium identifier: SB X
Year: 2005
Publisher: München, Gräfe und Unzer
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 215 Tue / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01031805 Shelfmark: Xeo 215 Tue

Content

Reichhaltig illustriertes Kochbuch mit typischen Gerichten der türkischen Küche: Vorspeisen, Gemüse-, Fleisch- und Fischgerichte sowie Eier-, Teig- und Reisgerichte.

Reviews

Details

Author: Search for this author Casparek-Türkkan, Erika; Görlach, Martina
Statement of Responsibility: Rezepte und Text: Erika Casparek-Türkkan. Foodfotos: Martina Görlach
Medium identifier: SB X
Year: 2005
Publisher: München, Gräfe und Unzer
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 215
Search for this subject type
ISBN: 3-7742-6644-1
Description: 1. Aufl., 168 S. : überw. Ill. (farb.)
Tags: Essen
Search for this character
Media group: Sachbuch