Cover von Sansibar Sylt opens in new tab

Sansibar Sylt

Das Beste aus dem legendären Strandlokal
Search for this author
Medium identifier: SB X
Year: 2013
Publisher: Hamburg, Heinrich Bauer
Series: Lecker special; 2013/02
Media group: Sachbuch
available

Copies

LocationsStatusDue dateReservationsMedia groupBarcodeShelfmark
Locations: Xeo 211 Lec / 2. Obergeschoss Status: available Due date: Reservations: 0 Media group: Sachbuch Barcode: 01365108 Shelfmark: Xeo 211 Lec

Content

Für LECKER verriet Sansibar-Küchenchef Dietmar Priewe die Rezepte für leckere Klassiker wie Wiener Schnitzel mit Sahnemöhren und Kartoffelpüree, Ausgefallenes wie California Roll auf Mango-Smoothie und Sommerliches wie Rigatoni mit Lachs in Tomaten-Robiola-Creme.

Reviews

Details

Search for this author
Medium identifier: SB X
Year: 2013
Publisher: Hamburg, Heinrich Bauer
Works included: 58 feine Backrezepte, Kleine Teilchen, Lecker im Schokoladenhimmel
opens in new tab
Classification: Search for this systematic Xeo 211
Search for this subject type
ISBN: 4-19-785040-5
Description: 123 S. : überw. Ill.
Series: Lecker special; 2013/02
Tags: Kuchen; Sachbuch; Sansibar
Search for this character
Media group: Sachbuch